Wildavond

Een culinaire ontdekkingsreis met bijpassende wijnen!

Op zaterdag 16 november nodigen wij je uit voor een onvergetelijke Wildavond, waar je vanaf 18.00 uur kunt genieten van een zorgvuldig samengesteld menu vol heerlijke wildgerechten. Elk gerecht wordt begeleid door perfect geselecteerde wijnen, zodat de smaken van zowel het eten als de wijn optimaal tot hun recht komen.

Menu:

  1. Rosbief carpaccio met truffelmayonaise, rucola, vijgen en Parmezaan
  2. Carpaccio van rode biet met geitenkaas, sinaasappel, balsamico en cranberrynoten
  3. Zoete aardappel-kokos soep met gerookte kalkoen
  4. Erwtensoep met tuinkers, munt en balletjes van wild
  5. Hert met gekarameliseerde appel, bessenjus, gegrilde courgette, groene asperge en spinazieaardappelgratin
  6. Eendeborst met gekarameliseerde uienjus, rode bietchips en oesterzwam/spinazie risotto
  7. Zwijn-hert stoof (bier, peperkoek) met Belgische frieten
  8. Speculaasparfait met pistachetaart en bramen
  9. Kaasplankje met vijgen, druiven en noten
  10. Appelstrudel met witte chocoladesaus

Datum: Zaterdag 16 november
Aanvang: vanaf 18:00 uur
Reserveren: Via telefoon: 0486 450886

Elk gerecht wordt vergezeld door een bijpassende wijn, zorgvuldig uitgekozen om je smaakbeleving compleet te maken. Mis deze exclusieve avond niet en reserveer je plek!